Ta strona internetowa korzysta z plików cookie w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce internetowej lub konfiguracji usług.
Kasza gryczana biała to wypolerowane całe ziarna gryki, które nie zostały poddane obróbce termicznej. Jest łagodniejsza w smaku od kaszy gryczanej prażonej. Zawiera również więcej składników...
Kasza jęczmienna wiejska w wygodnych saszetkach, powstała poprzez oczyszczanie i obłuszczanie, a następnie łamanie ziarna jęczmienia. Kasza jęczmienna stanowi źródło składników mineralnych oraz...
Makaron świdry z pełnego ziarna jest źródłem błonnika i minerałów takich jak: fosfor, mangan oraz żelazo. Dobrze komponuje się jako składnik zupy czy zapiekanki z serem.
Jednak z najstarszych odmian kaszy jęczmiennej. Jest podstawą wielu polskich potraw. Zawiera prawie wszystkie witaminy z grupy B, a także A, E i K. Jest również źródłem składników mineralnych...
Kasza gryczana prażona najlepiej smakuje z gulaszem i papryką, ze względu na swój charakterystyczny smak. Kasza gryczana zawiera liczne składniki mineralne, aminokwasy oraz błonnik pokarmowy.
Kasza jęczmienna perłowa w wygodnych torebkach, to całe ziarna jęczmienia pozbawione łuski, poddane łamaniu na duże cząstki i polerowaniu. Kasza jęczmienna jest bogata w składniki mineralne oraz...
Kasza jęczmienna gruba, powstała poprzez obłuszczanie, a następnie łamanie całego ziarna jęczmienia. Kasza jęczmienna dobrze komponuje w tradycyjnym wydaniu z sosami mięsnymi lub grzybowymi.