Ta strona internetowa korzysta z plików cookie w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce internetowej lub konfiguracji usług.
Ciasteczka owsiane podwójnie wypiekane o smaku maślanym w kształcie listków, wypiekane z pełnego ziarna. Ciasteczka są bardzo kruche i chrupkie, doskonałe do popołudniowej kawy.
Ciasteczka owsiane podwójnie wypiekane o smaku kakaowym w kształcie listków, wypiekane z pełnego ziarna. Ciasteczka są bardzo kruche i chrupkie o intensywnym kakaowym smaku.
Ciasteczka zbożowe z lawendą i borówkami z dodatkiem witaminy B3, zawierają 3 rodzaje zbóż: pszenicę, jęczmień i żyto. Nie zawierają oleju palmowego ani barwników.
Ciasteczka zbożowe z rokitnikiem i kawałkami pomarańczy zawierają kwasy omega-3 oraz 3 rodzaje zbóż: pszenicę, jęczmień i żyto. Nie zawierają oleju palmowego ani barwników.
Ciasteczka zbożowe z czarnym bzem i żurawiną zawierają minerały: Ca, Zn, Fe, Mn, Mg oraz 3 rodzaje zbóż: pszenicę, jęczmień i żyto. Nie zawierają oleju palmowego ani barwników.