Ta strona internetowa korzysta z plików cookie w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce internetowej lub konfiguracji usług.
Amarantus ekspandowany określany mianem zboża XXI w. jest gotowym produktem, do bezpośredniego spożycia bez gotowania. Jest źródłem łatwo przyswajalnego białka, kwasów tłuszczowych, aminokwasów i...
Popcorn ziarno kukurydzy do prażenia 300g marki Makar to zdrowa alternatywa słonych przekąsek. Wystarczy uprażyć ziarno w zamkniętym garnku, z niewielką ilością oliwy.
Sezam łuskany 100g marki Makar stosowany jest do produkcji chałwy, jako składnik sałatek czy potraw w kuchni azjatyckiej. Posiada właściwości przeciwnowotworowe, obniżające poziom cholesterolu,...
Mak 250g marki Makar jest powszechnie stosowany do wypieków i deserów. Mak jest bogaty w witaminy i składniki takie jak: żelazo, wapń, magnez oraz cynk.
Mak 500g marki Makar jest idealnym składnikiem do różnego rodzaju wypieków i deserów. Zawiera cenne witaminy takie jak: A, D, C i E oraz składniki mineralne takie jak: żelazo, wapń, magnez, czy cynk.
Pestki dyni bez łupiny 100g marki Makar dzięki dużej zawartości cyku, korzystnie wpływają na odporność organizmu, włosy, paznokcie, skórę oraz funkcjonowanie męskich narządów płciowych.
Nasiona słonecznika łuskane 100g marki Makar korzystnie wpływają na pracę serca, obniżają poziom cholesterolu, wspierają pracę komórek mózgowych oraz poprawiają wygląd skóry, włosów i paznokci.
Płatki migdałowe 50g marki Makar to idealny dodatek do deserów, ciast oraz niektórych potraw. Są cennym źródłem witamin B2, E, błonnika, potasu oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych.
Mak mielony gotowy do użycia 200g marki Makar to składnik wielu wypieków i deserów. Oprócz walorów smakowych posiada szereg witamin A, C, D i E oraz między innymi: wapń, żelazo czy magnez.
Ostropest pozwala stymulować zdrowe funkcje przewodu pokarmowego, pomagając przede wszystkim w tworzeniu enzymów trawiennych, a także wykazuje działanie kojące na błony śluzowe w całym organizmie.