Ta strona internetowa korzysta z plików cookie w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce internetowej lub konfiguracji usług.
Ryż brązowy długoziarnisty o wyrazistym smaku i charakterystycznym brązowym kolorze. Jest mniej przetworzony od ryżu białego, dzięki temu zawiera więcej składników mineralnych i witamin.
Nasiona chia doceniane były za swoje właściwości już przez Azteków. Zawierają cenne składniki takie jak: kwasy omega-3, wapń, żelazo, białko, potas oraz magnez.
Cieciorka zwana również grochem włoskim o delikatnym i orzechowym smaku. Jest bezpieczna dla osób z cukrzycą, dzięki dużej zawartości błonnika reguluje pracę układu pokarmowego, a także jest cennym...
Fasola czarna o charakterystycznie lekko słodkim smaku. Zawiera składniki poprawiające wzrok, usprawniające naczynia krwionośne oraz pozytywnie wpływające na włosy, skórę i paznokcie.