Ta strona internetowa korzysta z plików cookie w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce internetowej lub konfiguracji usług.
Ryż brązowy długoziarnisty o wyrazistym smaku i charakterystycznym brązowym kolorze. Jest mniej przetworzony od ryżu białego, dzięki temu zawiera więcej składników mineralnych i witamin.
Ryż czarny charakteryzujący się orzechowym aromatem. To odmiana ryżu pochodzącego z Indonezji i Tajlandii. Ryż czarny jest skarbnicą składników odżywczych, posiada żelazo, aminokwasy, witaminę E...
Ryż jaśminowy pochodzi z Tajlandii, posiada subtelny aromat kwiatów jaśminu. Po ugotowaniu zachowuje lepkość, co pozwala na formowanie z niego różnych kształtów.
Ryż czerwony o słodkim, orzechowym smaku, pochodzi z południowej Afryki i Madagaskaru. Posiada niski indeks glikemiczny, zawiera dużo antyoksydantów chroniących przed starzeniem się organizmu oraz...
Quinoa trójkolorowa znana jako komosa ryżowa. Jako składnik zup oraz dodatek do sosów, warzyw, wypieków, a także deserów. Polecana jako doskonały zamiennik tradycyjnych kasz i makaronów. Składniki:...