Ta strona internetowa korzysta z plików cookie w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce internetowej lub konfiguracji usług.
Cieciorka zwana również grochem włoskim o delikatnym i orzechowym smaku. Jest bezpieczna dla osób z cukrzycą, dzięki dużej zawartości błonnika reguluje pracę układu pokarmowego, a także jest cennym...
Soczewica zielona ma bardzo delikatny smak, jest niskokaloryczna i bezpieczna dla osób z cukrzycą. Zawiera dużo białka, witaminy z grupy B oraz kwas foliowy.
Fasola czarna o charakterystycznie lekko słodkim smaku. Zawiera składniki poprawiające wzrok, usprawniające naczynia krwionośne oraz pozytywnie wpływające na włosy, skórę i paznokcie.
Soczewica czarna beluga ekologiczna z wyglądu przypomina kawior, posiada wiele cennych składników takich jak: białko, błonnik, sole mineralne, kwas foliowy, wapń, fosfor oraz żelazo.
Soczewica czerwona charakteryzuje się wyrazistym smakiem, często jest składnikiem wegetariańskich potraw, ponieważ jest bogata w białko. Zawiera błonnik, który redukuje poziom tłuszczów oraz poziom...
Fasola pinto o ciekawym, słodkawym smaku. Do sałatek, sosów, zup, pieczywa oraz dań jednogarnkowych. Znakomicie nadaje się do potraw z ryżem i kukurydzą. Stanowi dobry dodatek do wołowiny i...