Ta strona internetowa korzysta z plików cookie w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce internetowej lub konfiguracji usług.
Kaszę bulgur otrzymuje się z podgotowanych, suszonych i zgniecionych ziaren pszenicy durum. Zawiera dużą ilość błonnika, witamin i składników mineralnych.
Ryż brązowy długoziarnisty o wyrazistym smaku i charakterystycznym brązowym kolorze. Jest mniej przetworzony od ryżu białego, dzięki temu zawiera więcej składników mineralnych i witamin.
Ryż czarny charakteryzujący się orzechowym aromatem. To odmiana ryżu pochodzącego z Indonezji i Tajlandii. Ryż czarny jest skarbnicą składników odżywczych, posiada żelazo, aminokwasy, witaminę E...
Ryż jaśminowy pochodzi z Tajlandii, posiada subtelny aromat kwiatów jaśminu. Po ugotowaniu zachowuje lepkość, co pozwala na formowanie z niego różnych kształtów.
Ryż czerwony o słodkim, orzechowym smaku, pochodzi z południowej Afryki i Madagaskaru. Posiada niski indeks glikemiczny, zawiera dużo antyoksydantów chroniących przed starzeniem się organizmu oraz...
Makaron ekologiczny z pszenicy durum idealnie komponuje się z wszelkiego rodzaju sosami do makaronów. Włoskie pochodzenie gwarantuje oryginalny smak i jakość wykonania.
Makaron penne ekologiczny z pszenicy durum wraz z sosem tworzy smaczne i zdrowe włoskie danie, a najwyższa jakość składników gwarantuje oryginalny smak.