Ta strona internetowa korzysta z plików cookie w celach statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce internetowej lub konfiguracji usług.
Buraczki suszone 100g marki Makar to zdrowa przekąska, ale również ułatwienie w sporządzaniu barszczu. Wystarczy wrzucić suszone buraczki do wody, dodać inne składniki i ugotować barszcz jak do tej...
Daktyle suszone 200g marki Makar bez substancji konserwujących. Daktyle są cennym źródłem potasu, błonnika, witaminy B3 oraz przeciwutleniaczy. Zawierają również cukry proste, dostarczające energii...
Figi suszone 200g marki Makar dzięki zawartości wapnia wzmacniają kości, dzięki błonnikowi regulują pracę jelit, dzięki potasowi wspierają pracę serca.
Fistaszki są popularną przekąską, dodaje się je także do sałatek i deserów. Zawierają bardzo dużo białka, witaminy B3, potasu oraz kwasów tłuszczowych.
Imbir kandyzowany 200g marki Makar to specjał popularny w Chinach. Imbir posiada właściwości przeciwzapalne, zwalczające nieświeży oddech, pobudzające apetyt oraz zwalczające mdłości i niestrawność.
Jedne z najzdrowszych owoców świata! Jagody goji zaliczane są do superfoods czyli superżywności dzięki swoim licznym właściwościom leczniczym. Codzienne spożywanie jagód wzmacnia wytrzymałość i...
Mak 250g marki Makar jest powszechnie stosowany do wypieków i deserów. Mak jest bogaty w witaminy i składniki takie jak: żelazo, wapń, magnez oraz cynk.
Mak 500g marki Makar jest idealnym składnikiem do różnego rodzaju wypieków i deserów. Zawiera cenne witaminy takie jak: A, D, C i E oraz składniki mineralne takie jak: żelazo, wapń, magnez, czy cynk.
Mak mielony gotowy do użycia 200g marki Makar to składnik wielu wypieków i deserów. Oprócz walorów smakowych posiada szereg witamin A, C, D i E oraz między innymi: wapń, żelazo czy magnez.
Morele suszone 1kg marki Makar. Zawierają cenne witaminy A, B6 i C oraz potas, wapń, błonnik i fosfor. Morele stanowią doskonały dodatek do śniadań i deserów.
Morele suszone 200g marki Makar. Są cennym źródłem witamin A, B6 i C oraz potasu, wapnia, błonnika i fosforu. Morele są doskonałym dodatkiem do owsianki czy jogurtu.